Skytterlinkens veterancup FINALE for sesongen 2021

Klart for finale!
Skytterlinkens veterancup FINALE for sesongen 2021.
Denne gang gjennomført som regional finale uten superfinale.

Hva: 50m – 60 skudd ligg
Hvor: Voss, Stjørdal, Alfhallen
Når: Lørdag 2 april

Hvorledes
Styret i Norske Rifleveteraner har kommet frem til at det er både viktig og riktig å holde trykket oppe i disse tider, for å stimulere, motivere og engasjere medlemmene i veteran arbeidet i NSF. Vi har også kommet frem til at den avsluttende finalen på 2×5 skudd og deretter utslagning, samt superfinalen med de to beste i hver klasse må strykes denne gang, da finalen skytes desentralisert og timing er mer krevende denne gang.

Program

Det betyr at vi skyter slik reglementet for finalen i veteran cupen sier, en 60 skudd Ligg med anvisning på heltall.

Premiering

Vi deler ut tre medaljer pr klasse i den avsluttende 60 sk ligg, og det deles ut tre premier til de tre beste etter den innledende rankingen, skutt i 2021.

Visning

Skytingen vil bli vist live på klubbenes link, og resultatene vil etter skyting samles inn til å bli en samlet resultatliste. Arrangementer | Norske Rifleveteraner

Følgende skyttere innkalles til finale for 2021:
V45: Arne Morten Nyfløt Gudbrandsdal , Hilde S. Lundby Aasa V45 Aasa, Stein Martinsen Numedal, Randi Karoliussen Levanger, Nils Petter Håkedal Nøtterø , Vidar Strøm Kisen, Hans Bakken Levanger, Ann Iren Westrum Elverum, Frank Egil Dahl Frosta, Egil Magne Hammervold Storfjorden
V55: Tor Jarle Nystuen Nøtterø, Bjørnulf Røli Levanger, Frank Nordhagen Elverum, Hans Kristian Jensrud Oslo Ø, Harald Dahlen Aasa, Svein Gunnar Slørdahl Skaun, Olav Gran jr. Levanger, Kjartan Huldal Åsane, Bjørn Handegard Skaun, Lars Ole Nygaard Aasa.
V65: Harald Stenvaag VBS, Svein-Erik Tosterud Kisen, Willy Sverkmo Namsos Harald Enger Nøtterø, Kolbjørn Damås Levanger, Magne Ivar Mellem Aasa, Helge Elvebakk Levanger, Nils Håvard Dahl Levanger, Bjørn Myrset Elverum, Jørgen Holden Nordre Land.
V73: Bjørn Egil Hansen Nøtterø, Lars Lømo VBS, Odd Kolsrud Nordre Land, Tor Skomsvold Levanger, Jon Olav Skei Levanger, Fritjof Dypveit Levanger, Tore Dahl Hobøl, Nils Erik Nilsen Nordre Land, Per Tollerud Hobøl, Knut Nordnes Elverum, Tore Hartz Elverum ssk, kalles inn som reserve da en har trukket seg.

Vennligst meld ifra dersom du ikke kan komme, slik at vi kan få varslet reserven.
Alle resultater sendes snarest til undertegnede for ajourføring.
Da gjenstår det bare å ønske alle sammen lykke til med finalen i fjorårets utgave av Skytterlinken Cup.

Postet av Bjørn Myrset – 27. mars kl. 21:05 på Facebook. 

=====
Fra Stjørdal (Fra ca kl 10.50):
Streames Direkte/Live fra vår YouTube kanal
Megalink
Resultatweb

Voss – Megalink (Link vil komme når det er klart)
Alfhallen – Megalink (Link vil komme når det er klart)

Dette innlegget ble publisert i Skatval Skytebaneanlegg, Stevne/Konkurranse. Bokmerk permalenken.