Kort orientering fra prosjektleder

Hei alle sammen.
Kort orientering fra prosjektleder: Vi hadde satt krav om at banen skulle være godkjent innen 17.3.22.
Alle aktørene har fulgt opp og vi har i dag fått godkjenning fra kommune og politi.
I og med at vi skal arrangere NM rifle 3.4.22 avslutter vi tømrerarbeidet på skytebanen i dag og rydder ut av hallene i morgen.  På lørdag håper jeg at du kan stille for å rengjøre lokalene og gjøre dem presentable for NM-deltakerne.

Bygningen er nå kameraovervåket og innbruddsalarmene er aktive.  Brannvarslingen er på plass.  Vi vil levere over prosjektet til drifts(pistolklubben) 1.4.22.  Før den tid vil være testing av elektroniske skiver, streamingsystem, ventilasjon, lys med mer.

Lørdag og søndag vil Nord-Trøndelag skytterkrets starte arbeidet med testing fram mot NM.  De krever at skivene ikke skal brukes av andre før NM.  Den 30.3 vil det være et prøveNM for å ta en generalprøve på om alt fungerer som planlagt.

Du spør når du kan komme til for å skyte.  Jeg foreslår for klubbens styre å starte kurs for bruk av banene slik at du kan inngå en bruksavtale med klubben.  Det arbeidet bør komme i gang så fort som mulig.  Finn Jarle sender ut mer info om bruken av banene.
Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som har bidratt med dugnadsinnsats for å få dette flotte anlegget godkjent.  Jeg vil spesielt takke seniorgjengen som har gjort det mulig å holde en framdriftsplan.  En stor takk også til Finn Jarle på skyteteknisk, Ruben på data, Lill Tonje på kjøkken, Sigurd på tak og Stig på tømrerarbeidet.  Uten denne kompetansen hadde vi raskt kommet til kort.  Da ønsker jeg alle lykke til med anlegget.

Mvh Toralf Pedersen
Prosjektleder

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Skatval Skytebaneanlegg. Bokmerk permalenken.