Uvurderlig støtte til klubben fra Norfloor og Brødrene Vollan

Uvurderlig støtte til klubben fra Norfloor og Brødrene Vollan.
Firmaene ønsket å støtte klubben med utjevningsmasse og fagkompetanse
for ferdigstillelse av gulvene i våtromssonen. De kom med egen pumpe og Jann Holan bistod med transport av paller med masse fram til skytebanen. I løpet av 3 timer var jobben gjort. På bildene ser dere Bård fra Norfloor og Ole Morten fra Brødrene Vollan i arbeidet med påstøpen. På det siste bildet ser dere Finn Jarle og Bjørn som mater blandemaskinen. En stor takk til både Norfloor og Brødrene Vollan for uvurderlig støtte. Om klubben skulle utført dette arbeidet med ferdigmørtel, ville arbeidet tatt flere uker.

I kommende uke blir det stor aktivitet på banen. ABS ventilasjon har startet sitt arbeid. Onsdag starter Bakken elektro og Lås og Montørservice. Snekkerne fra MT Byggteknikk er godt i gang med lydveggene til skytehallene.
Ganske snart vil vi starte arbeidet med å montere opp lysarmaturen i takene.
Dette er dugnadsarbeid som vi håper at medlemmene vil være med på.

Mvh
Toralf
prosjektleder

Dette innlegget ble publisert i Dugnader, Skatval Skytebaneanlegg. Bokmerk permalenken.