Skatval skytebaneanlegg

Hei alle sammen.
I dag monterte Contiga vestveggen på skytebanen. Se vedlagte film.  En svenske på abeidslaget bekreftet at alt gikk etter planen og sa :» Ja, nu kan du straks ta fram pistolen».  Litt tidlig enda, men huset ventes reist innen 33/34.

Etterfylling av masse innvendig vil starte i uke 34. Jeg håper at alle er klare til å ta et tak.  Erik Øien har det faglige ansvaret for støping av gulv.  Her trenger vi mye arbeidskraft i ukene 34,35 og 36.  Det er ikke nødvendig at du har erfaring fra tidligere.
Vi skal legge plast, isolasjon og stål. Unicon stiller med pumpe for å pumpe betongen inn i hallene. Vi må jevne ut og nivellere.  Vi får god veiledning underveis.
Samtidig med gulvleggingen vil Stig Sivertsvik starte arbeidet med gesimsene og reising av yttervegg i den sosiale delen.  Har du noe erfaring som snekker så melder du deg til Stig.

Vær med på å skape vårt eget skytebaneanlegg,- sannsynligvis det mest moderne i Norden.  Det blir en intensiv og spennende høst og jeg ser fram til å møte dere alle sammen.
Vel møtt på dugnad!!!

Mvh Toralf

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Skatval Skytebaneanlegg. Bokmerk permalenken.