Sommerhilsen fra prosjektleder for skytebaneanlegget

Hei alle sammen.

Nå er det sommerferie på tomta på Skatval. Området er avlåst i påvente av at Contiga kommer i uke 31 for å starte montering av vegger og tak.
I neste uke håper vi at Sørli maskin får borret gjennom fylkesveien slik at vi får opp vann. Contiga skal være ferdig med monteringen i uke 33.
I uke 34 kommer Br. Halle tilbake for å fylle inn masse i hallene. Da starter også rørleggeren sitt arbeid. Vi må være til stede for å legge alle rørene som skal ned under isolasjonen til gulvene.
I uke 35 planlegger vi å legge inn plast, isolasjon og stål.
I uke 36 er målet å støpe gulvene. Heldigvis har Eric Øien tatt ansvaret for å lede den faglige utførelsen av arbeidet og han sender ut mer detaljert info. Stig Sivertsvik har den faglige ledelsen av tømrerarbeidet og han starter med gesims og yttervegg samtidig.

Jeg håper at så mange som mulig setter av tid til å være med på dugnad disse ukene. Vi har arbeidsoppgaver til alle. Dugnadslisten viser at 40 medlemmer fra klubben har deltatt i dugnadene så langt.
Jeg er imponert og takknemlig. Bli med oss på å bygge nordens mest moderne skytebaneanlegg. «Vi tar et løft for skyttersporten».

God sommer!!

Mvh Toralf

Dette innlegget ble publisert i Skatval Skytebaneanlegg. Bokmerk permalenken.