Markerte 60 år med pistolklubben

Æresmedlem i klubben Magnar Kristiansen viser en spesiell type pistol på skytebanen.|Klare på standplass foran blinkene på jubileumsdagen.|Stjørdal Pistolklubb runder 60 år og kan vise til gode resultater.|Gerd Bergersen og Magnar Kristiansen serverte karbonader og 60-års kake med kaffe. Det slående navn på kafeen er Blinken kafe.

Det ble nylig markert skytter-jubileum i klubblokalene hos Stjørdal Pistolklubb på Skatval.  Markeringen var lagt til skytebanen nord for Skatval samfunnshus, der klubben har opparbeidet en flott bane for trening og konkurranseskyting med pistol. Et betydelig dugnadsarbeid er lagt ned, noe klubben nå høster goder av sammen med velvillige grunneiere som har gitt Stjørdal Pistolklubb denne muligheten. Leder i klubben, Finn Jarle Sørli ønsket velkommen med en orientering om pistolklubbens historie, aktiviteter og resultater.

Trykk her for artikkelen i Stjørdals-Nytt

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.